NEĆETE PREPOZNATI ALEKSANDRU: Evo kako je Lepa Ljubina ćerka izledala sa 16 godina! ŠOK!

Aleksandra Subotić drastično je promenila izgled za tri i po godine, od trenutka kad je postala poznata javnosti, jer je zatrudnela sa oženjenim Aleksandrom Čabarkapom, tadašnjim dečkom svoje majke Ljube Pantović.

Iako je učesnica „Parova“ tada imala samo 16 godina, u prvi plan je isticala svoje prirodno velike grudi. To radi i danas. I tada se oblačila provokativno i izgledala zrelije od svojih vršnjaka. Nosila je dekoltirane majice, kratke šorceve i utegnute haljine, iz kojih su izvirivale tetovaže. Upravo je zbog toga i uspela da smuva žestokog momka iz Kaluđerice, kome je rodila ćerku Magdalenu.

Skoro četiri godine kasnije, kada se ćerka Ljube Pantović pojavila u rijalitiju „Snajke“, bila je neprepoznatljiva. Nije se podvrgavala hirurškim intervencijama, ali naglo je izrasla i malo se ugojila. Crnu boju kose nije menjala jer joj je to očigledno zaštitni znak.

I sada u prvi plan pred kamerama ističe zadnjicu i grudi, s obrazloženjem da želi da je primeti neka agencija koja bi je kasnije angažovala kao model. Takođe je izjavila da će od honorara ugraditi silikonske grudi. S njima ili bez njih, Aleksandra važi za najbolju ribu u vili „Parova“, gde se uselila direktno iz „Snajki“.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji