Nikolija smršala 20 kila i izvadila silikone! Izgleda kao kostur! (FOTO)

Pevačica uopšte više ne liči na sebe! Blago rečeno, neprepoznatljiva je!

Nikolija Jovanović je šokirala fanove ovom fotografijom. Odevena je u belu providnu haljinu, sa dekolteom toliko dubokom, da biste lako pomislili da je u pitanju i bade-mantil.

Međutim, ono što je sve frapiralo je njena kilaža! Lepa pevačica, koja se inače hali svojim oblinama je bukvalno kost i koža! Grudi, sve obline i jedno 20 kilograma joj je nestalo na ovoj fotki, zbog čega su svi bili u šoku.

Verujemo da Nikolija nije zaista u ovoj meri promenila imidž, ali svakako na ovoj fotki izgleda drastično drugačije nego inače.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji