TREBALO JE DA SE OVDE PORODIČNO PRESELE: Ovako izgleda Natašin salaš u Čeneju, u koji je uložila 200.000 evra (FOTO)

Pogledajte gde je Nataša planirala da se preseli sa svojom porodicom dok je sve bilo u redu

Pop pevačica Nataša Bekvalac trenutno prolazi kroz jedan od najtežih perioda u životu.

O njenom imanju u Čeneju, nedaleko od Novog Sada, mnogo se pisalo. Pevačica je planirala da se tamo preseli sa svojom porodicom pre nego što se desio nemili događaj, kada je svog supruga, Luku Lazukića, prijavila za nasilje u porodici i pokrenula brakorazvodnu parnicu.

Kako pišu mediji, Nataša je u ovo imanje uložila oko 200.000 evra i sada navodno ne može da ide tamo upravo zbog Luke i njegovih navodnih dugova.

Njen PR tim se nedavno ovim povodom oglasio:

"Nataša je zbog svega što se dešava u jako nezavidnoj situaciji. Ona prolazi kroz jako težak period u životu. Osim što je pretrpela fizičko nasilje, svaki dan se suočava sa novim problemima jer su napravljeni veliki finansijski dugovi. Upravo je primila uznemiravajuće pozive ljudi koje nije isplatio Luka Lauzkić, a koji su radili na izgradnji salaša u Čeneju. Nataša je saznala da je njen bivši muž inscenirao krađu na salašu, a u stvari su neisplaćeni radnici pokupili sav alat i vredne stvari i otišli. Nataša ne radi od oktobra i u velikim je finansijskim problemima", naveli su u PR službi Bekvalčeve.

Home sweet home❤

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji