MUZIKA ZA NJIHOVU DUŠU: Ovaj domaći muzičar je stalan gost u najpoznatijem gej klubu u Beogradu

Nekadašnja kultna diskoteka tokom devedesetih, Trezor, koji se nalazi u neposrednoj blizini Skuštine Srbije, danas je smešten jedan od najvećih gej klubova. 

Vrlo često možete videti parkirana policijska kola u blizini vrata kluba. Vikendom pojedinci kažu da je unutra ludilo. 

Poznato je da su neki muzičari odbili da nastupaju na ovakvim žurkama, što zbog svojih uverenja, što zbog negativnog imidža koje njihovo učešće može da bude ispraćeno u meidjima.

Tokom ove godine, najčešći domaćin muzičar na ovakvim gej žurkama je danas možda i najpopularniji domaći izvođač na Youtube-u, Dj Coby. Njegov zvuk je vrlo primamljiv gej populaciji, a kreće se od regetona, hip hop i haouse zvuka.

Skoro svakog meseca Coby vrti muziku, 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji