LUNA JE I RANIJE KRALA MOMKE DRUGIH DEVOJAKA: Pravi razlog zašto su se posvađale familije Ražnatović i Đogani (FOTO)

Poznato je da Luna Đogani ne krije svoju ljubav prema oženjenim ljudima, a cela Srbija se u to mogla uveriti putem rijalitija Zadruga. 

Dano pre Zadruge, Luna Đogani je bila najbolja prijateljica Anastasije Ražnatović, a preko njih dve su se družile i njihove porodice. 

Međutim, sve je puklo jednog dana i Anastasija nije htela više očima da vidi Lunu.

Tokom rijalitija Zadruga, Luna je izjavila sledeče:

- Sve smo delile, ali od tada sam se promenila. Ranije sam ćutala, nisam ni znala da se svađam, bukvalno. Ali tada sam postala ovakva, drčna, samoživa... Gledala sam samo kako sebi da ugodim, samo šta meni treba, samo kako ja da budem srećna. Ja sam tek ovde shvatila koliko nisam bila fer prema mojoj Vanji. Ona je za mene radila ono što niko nije, sigurno više nego što sam ja za nju i to sam shvatila tek kada sam je, onda, videla na vratima. Samo sam joj rekla: "Hvala ti što postojiš, obećavam ti da neće više biti onako, kada izađem" - otvorila je Luna dušu svojoj drugarici Sanji, sa kojom će takođe ostati prijateljica i posle rijalitija!

Iz ovoga se vidi da je Luna otela Anastasiji nekog njenog bivšeg dečka i da nema nikakve kodekse ponašanja sa prijateljicama. Poznato je da nikada ne diraš dečka svoje drugarice ili bilo koga sa kojim je ona bila. Očigledno, Luna je prekršila taj kodeks, a Anastasija Ražnatović ne može to da joj oprosti. 

Isto kao ni Ceca, koja je dala otvorenu podršku Kiji Kockar

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji