GLUPAVA JE, GADI MI SE: Luna pričala šta bi radila sa Veljkom Ražnatovićem (VIDEO)

Luna Đogani je bila u društvu Ane Korać i Milana Miloševića, pa su započeli razgovor o Veljku Ražnatoviću, sa kojim je blogerka bila u emotivnoj vezi.

 

Milana je zanimalo da li bi ikada ponovo bila sa njim, a Đoganijeva je kao iz topa odgovorila da bi to uradila samo zbog seksa.

Kasnije je ovaj razgovor Milan prepričao Slobodanu, a pevač je ostao u šoku.

 

"To je rekla? Gadi mi se, glupava je", rekao je Sloba, koji se vidno iznervirao.

Luna je pričala i Teodori i Anđelu sve o dečku Srđanu, odnosu sa Veljkom, njihovom prvom poljupcu, ali je spomenula i Anastasiju.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji