Ovako je NATAŠA BEKVALAC izgledala PRE 20 GODINA!

Nataša Bekvalac oduševila je sve fotografijom na Instagamu starom èak 20 godina!

Nataša Bekvalac je obavila fotografiju na kojoj je imala samo 17 godina, a mnogi su ostali oduševljeni njenim izgledom.

Ona je svoj prvi album objavila 2001. godine, a od tada nastavlja da niže hitove. Njeni fanovi su ostavili niz komplimenata, istièuæi da je ostala prelepa.

Da odsetimo, pevaèica je sada u drugom stanju, a iz prethodnog braka ima æerku Hanu.

Kada sam imala 17 god?

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

Nataša Bekvalac je srpska pop pevacica. Poznata je pod nadimcima: „novosadska šecerlema“, „srpska barbika“ i „srpska Pamela Anderson“. Važi za jednu od najseksepilnijih Srpkinja. Rodena je 25. septembra 1980. godine u Novom Sadu. 

Natašin otac je Dragoljub Bekvalac, bivši fudbaler i fudbalski trener, a majka Mira je domacica. Ima osam godina stariju sestru Draganu i pet godina mladu sestru Kristinu koja je poznati modni dizajner. Odrastala je i sa sestrama od tetke, Tanjom i Jelenom Mrkic. Kao devojcica je bila nemirna, sve ju je zanimalo, a posebno muzika. 

Mnogo vremena je provodila na selu kod bake Dragice. Nije se dobro slagala sa sestrama koje su joj kasnije postale prijateljice i najveca podrška. 1989. godine je ucestvovala na decijem festivalu Deca pevaju hitove. Nastupila je sa grupom Regina cije je clanove kritikovala da ne sviraju u dobrom tonalitetu. 1990. godine je imala solo tacku u tada najpoznatijoj decijoj emisiji „Muzicki tobogan“. 

Osvojila je simpatije gledalaca i mnogi su joj predvidali da ce postati zvezda. Nakon osnovne škole, pohadala je gimnaziju. 1999. godine je, pod ocevim uticajem, upisala Višu trenersku školu koju je završila u roku. Naredne godine se odselila iz porodicnog doma, a roditelji su joj pomogli da kupi stan. 

 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji