NATAŠA BEKVALAC UZNEMIRENA: Ćerka mi je imala problema u školi!

Pevačica kaže da nikad ne toleriše nasilje,  a ćerka Hana konačno uživa u skolskim danima otkako ju je prebacila u državnu ustanovu

Nataša Bekvalac nedavno je bila glavna tema zbog bračnog nemira, ali prašina se preko noći slegla i sada pevačica opet mirno plovi svojom karijerom.

Popularnu „novosadsku barbiku“ sreli smo na jednom gradskom VIP dogaðaju i razgovarali s njom o raznim temama:  novim pesmama, svakodnevici i ćerki Hani.

- Ja sam srećna žena, jer imam prave prijatelje. A sreća je stvarno relativna stvar. Imate ženu koja živi u svili i kadifi, a beskrajno je nesrećna, i onu koja nema ni krov nad glavom, koju boli glava jer ne zna kako da prehrani decu, a ima iskren i širok osmeh. Tako da ono što nosimo unutar sebe će nas i činiti srećnim.

Kako te sad ljudi gledaju posle svega?

- Veruj mi, na ulici me uopšte ne prepoznaju. Skandalozno je to kako izgledam u supermarketu. Smeju mi se jer uglavnom dođem u pidžami i nekoj bezveznoj majici, ali mislim da tako dolazi svaka žena. Potpuno je normalno da ako ustaneš u osam ujutro ne možeš da izgledaš spektakularno.

Da li Hana trpi torturu u školi jer je ćerka popularne pevačice?

- Verujte da ne. Ona sad ide u državnu školu i svi su je lepo prihvatili. Mnogo više problema sam imala u privatnoj školi koju je pohaðala nego sada.

A neke nove pesme?

- Pesme se njuškaju. Za dobru pesmu ću se uvek zaleteti i uzeti je, pa makar ona izašla tri godine kasnije. Pesma „Lave moj“ je kupljena pre sedam godina i, evo, sačekala je svoj trenutak.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji