ŠAKO POLUMENTA IZNEO PRLJAV VEŠ: Devedeset odsto estrade je na nekim drogama!

Pevač Šako Polumenta ostavio je iza sebe loše stvari koje mu je prethodna godina donela, snimke koji su dospeli do javnosti pretvorio je u jedan od trenutno najslušanijih hitova „Nedostaješ“, a sada priča o poslovnim planovima, estradi, drogi i devojkama sa kojima se susreće na nastupima.

- Ne želim da zvučim kao sveti Polumenta, ali veliki sam protivnik drogiranja. Iskreno, na svakom koraku možete da čujete opravdanja da pevači konzumiraju droge kako bi izdržali nastupe. Jedan sam od onih koji najviše nastupa, pa mi nije palo na pamet da se drogiram, ili uzmem bilo šta kako bi izdržao. Nemam dvadeset godina, a imam energiju zbog koje mogu deset sati da pevam. Droga su mi moje pesme, moja publika. Zbog opravdanja kojim se služe, narod misli da se svi pevači drogiraju, što nije istina. Devedeset posto estrade je konzumiralo drogu, ili ih i dalje konzumira, što je loše, ali daleko je od toga da to svi radimo. Možda se čovek i rodi sa ludačkom energijom, otkud znam. Znam samo da mi droga nikad nije bila potrebna da izdržim ono što zahteva muzička karijera.

 

U javnost su dospele slike kako tvoj kolega Darko Laziæ šmrče beli prah, koje je tvoje mišljenje o tome?

- čuo sam, i ako je to istina rastužuje me ta situacija. Ni zbog čega drugog koliko zbog deteta. Uvek je pitanje kako sutra deci objasniti tako krupne stvari. Kada odrastu, kada postanu svesni onoga što se o poznatim roditeljima piše. Nije važno da li su u pitanju prevare, razvodi, kokain. Nijedno dete to nije zaslužilo, a čini mi se da niko nema obzira. Ne govorim sada samo o Laziæu. Govorim o činjenicama da kao javne ličnosti imamo još veæu odgovornost da pazimo šta radimo. Prvenstveno zbog naših najbližih, a onda i zbog publike. Postoje oni koji u nama vide idole. Ako neko želi da se drogira, to radi na svoju štetu, ne na moju. Ali posledice su teške. Tada i ono što možda niste, jeste. Ulazite u vrtlog iz kog se teško izlazi, vezuju vam jednu, po jednu stvar za ime i iz toga se teško izlazi. Verujem da æe Darko uspeti da izaðe jači iz svega, i to mu od srca kao kolega želim.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji