NI OTAC NIJE USPEO DA IH POMIRI ZBOG NAJVEĆEG ZLA: Braća Polumenta se posvađali zbog honorara i toga ko će da bude glavni!

Iako se dugo po medijima pisalo da su Šako Polumenta i njegov bratanac Dado Polumenta u svadi i da ne pricaju, Šako je, u ekskluzivnoj izjavi za "Glam Blam" na televiziji Hajat, otkrio zašto njih dvojica nikad više nece saradivati.

"Trebalo je da napravimo zajednicki koncert u Sarajevu, ali je Dado hteo da on sve završava i da ja ništa ne znam o tome. Ja ne mogu i necu da budem na cekanju, hocu da radim i ne mogu da dozvolim da takve stvari budu van moje kontrole. Onda sam rekao više nikad necemo saradivati i raditi zajedno, mogu ti biti gost i ti meni i to je to."

 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji