Nikola Demonja i Ana Štajdohar preživeli pakao na letovanju: Nikad više u Sitoniju!

Popularni muzicki par se otrovao hranom zajedno sa više od 1000 gostiju hotela.

Nikola Demonja je na Facebook-u podelio status u kojem se vidi da je i te kako razocaran uslugom u jednom hotelu od 5 zvezdica u kojem je boravio sa svojom voljenom, Anom Štajdohar i cerkicom Niom.

- Mogu vam reci da smo se dosta dobro otrovali hranom za jedan hotel sa 5 zvezdica. 

I to od strane tri razlicita doktora potvrdeno da je u pitanju oro-fekalna infekcija. Ili za nas obicne smrtnike: usta-dupe konekcija.

Otrovali su pola hotela, za jednu noc svi smo ispovracali sve što smo jeli tog dana. Pa prolivi, temperature... Bukvalno epidemija. A na preko 500 soba, preko 1500 ljudi, 1 (JEDAN) lekar, do kog se nije moglo doci od gužve.

Sramota i to nevidena. Za, ponovicu, hotel sa 5 zvezdica, koji inace svojom uslugom apsolutno ne zaslužuje takav epitet.

Hvala Sithonia, vidimo se nikad! - napisao je Nikola.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji