Indira Aradinović razbesnela sve žene u Srbiji i regionu: Lakše je završiti fakultet,udati se i roditi dete, a teže je biti pevačica (FOTO)

Popularna pevacica Indira Aradinovic Indy napisala je otvoreno pismo koje prenosimo u celosti

"Znate, nešto se duboko razmišljam posle 11 godina mog postojanja na estradnoj sceni i toliko pesama, naslova, hitova, tekstova, skandala, istine, neistine, dezinformacija, gradskih prica i ostalih dela.

Ljudi sve brzo zaborave, ali nikada jedno, a to je kakav si covek ili necovek!

Evo, ja cu po prvi put o sebi napisati nešto što ce šokirati pojedine citaoce, a možda i nece.

Ako sam izabrala kao jako mlada put pevacice, to ne znaci da ga i sada biram svesnije od tog doba, to znaci da sam borac koji dura dalje ono što je u mladosti zapoceo. Kraj i tacka!

Biti pevacice ili estradni umetnik nikada nije bilo lako niti ce. Moj put je, hvala Bogu, bio lep i lak zato što poticem iz stroge patrijarhalne porodice i hvala mojim roditeljima na svakom ukazanom poverenju i savetu koji su mi dali na pocetku moje karijere koja traje!

Najlakše je završiti fakultet, udati se i roditi! Biri borac devojka, a sad vec žena nije lako! A biti necija cerka, sestra, prijatelj, drug i žena?! Još teže i lepše!

Zašto?! Zato što nije lako naici na pravu osobu koja ce u tebi prepoznati sve tvoje kvalitete od rane mladosti pa do sada.

Ja i te kako volim da citam knjige, zapisujem savete iskusnih domacica, sadim povrce i cvece, motam sarmu, pravim ajvar i mesim hleb. menjam gume i sijalice. Ali, ipak sam ja samo pevacica? Tako me vidi 99% nacije. Da se slikami reklamiram svoje telo i lepotu. To mi je deo posla i jako je bitan. Ali to ne znaci da ne zaslužujem svoju srecu. Lepotu i harizmu mi je dao Bog i od toga na neki nacin živim i zaradujem. E to je ono što sam imala da vam kažem!"

Završila je svoje otvoreno pismo Indy Aradinović.

Jutro Beograde ???

A post shared by INDY Singer (@indy_ara_indira) on

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji