LEPA KAO DA SU JE DONELE RODE: Ovako izgleda lepa ćerka Dragana Bjelogrlića! PRAVA BOMBA! (FOTO)

Poznati srpski glumac Dragan Bjelogrlić malo priča o svom privanom životu, ali lepotu svoje ćerke Mije ne može da sakrije.

Nju je dobio iz braka sa suprugom Majom, koja se devedesetih godina bavila modelingom, a njih dvoje su se upoznali prilikom snimanja jedne reklame.

Na venčanje nisu mnogo čekali, pa su brzo dobili i ćerku Miju, a 1999. sina Alekseja.

Mia je, sudeći prema fotografijama na njenim profilima na društvenim mrežama, izrasla u pravu lepoticu, pa je njen tata sigurno imao problema u tinejdžerskim danima da je odbrani od udvarača.

Ona studira međunarodne odnose na Fakultetu političkih nauka, na šta je Bjelogrlić prilično ponosan.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji