JEZIV NAPAD NA KIJU KOCKAR: Meštani Bora REVOLTIRANI Kristininim koncertom - SPREMILI PARADAJZ DA JE GAĐAJU

POVODOM Dana rudara, u Boru će 5. avgusta biti održan koncert Kristine Kije Kockar, pobednice rijalitija "Zadruga".

To je bio povod da se društvene mreže u ovom gradu usijaju i da se, putem njih, pozovu meštani da se na događaju okupe noseći po - kilogram paradajza.

- Pozivam sve ljude zdravog razuma, roditelje i one koji to nisu da 5. avgusta u 21 čas budu kod amfiteatra i da ponesu kilogram paradajza pa da gospođici Kiji priredimo doček kakav dolikuje - navodi se u jednom od postova objavljenom na Fejsbuku, koji je komentarima i lajkovima podržao veliki broj meštana.

U Rudarsko-topioničarskom basenu "Bor", koji 6. avgust slavi i kao svoj dan, ali i kao Dan rudara, kratko je rečeno da su oni samo postupili po preporuci Centra za kulturu, koji je pod ingerencijom gradske uprave. Međutim, gradonačelnik Aleksandar Milikić je to demantovao.

- Niti je gradska uprava organizovala koncert, niti je to u našoj ingerenciji - kazao je Milikić. - Grad Bor ima svoju krsnu slavu - Svetog Đorđa, kao i svoj dan, 3. oktobar - završio je on.

Pevačica se još uvek nije oglašavala o ovom događaju.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji