ŠABANOV PRIJATELJ: Šaulić i dalje ne može bez Cuce, izdržavao je samo da ne bi pevala po kafanama!

Rehabilitacija bez žene Šaulić, nakon što se vratio iz Italije, gde mu je izvršen hirurški zahvat na stomaku, video se s Ivonom Negovanović u jednom zemunskom lokalu.

Šaban Šaulić i dalje se viđa s dugogodišnjom ljubavnicom Ivonom Negovanović Cucom.

Uprkos tome što je pevač pokušao da prevari sve oko sebe pravdajući se da s mlađom koleginicom više nije u kontaktu, ekipa „Paparaco lova“ snimila ih je zajedno. I to samo nekoliko dana pošto se kralj narodne muzike vratio iz Italije, gde je na jednoj privatnoj klinici operisao trbušnu aortu. Njemu je naloženo da se odmara dve nedelje, a on očigledno dane oporavka koristi da bi se viđao s Cucom. Tako kralja, pored žene Goce, neguje i ljubavnica, bez koje očito ne može.

Šaban i Cuca našli su se u jednom lokalu u Zemunu. Na snimcima se jasno vidi da je Šaulić došao ranije, a nakon petnaestak minuta pridružila mu se i bivša učesnica „Pinkovih zvezda“. Zajedno su popili piće u jednom kafiću, proćaskali pola sata, a potom se razišli. Ne znamo o čemu su razgovarali, ali sigurno je da su oboje bili raspoloženi što su se sreli. Međutim, ovog puta nije pao nijedan poljubac. Naučili su lekciju kad su pre nekoliko meseci uhvaćeni kako se ljube na Slaviji, pa sada vode računa o ponašanju na javnom mestu.

Prema saznanjima Kurira, Cuca i Šaban redovno se čuju telefonom.

- Šaulić je uveravao ljude oko sebe da je Negovanovićeva za njega prošlost. Ipak se ispostavilo da to nije tačno. Znamo da se stalno dopisuju i razmenjuju ljubavne poruke. On ne može bez nje, ali ni ona bez njega. Po estradnim krugovima pričalo se da joj je čak jedno vreme branio da peva, pa joj je davao novac kako bi imala od čega da živi. Ko će znati šta se dešava među njima, ali sigurno je da su i dalje zajedno i da nikad nisu prekidali kontakt - kaže naš dobro obavešten izvor.

Pozvali smo Šabana i njegovu suprugu Gordanu, ali su bili nedostupni, dok Cuca nije želela da komentariše njihov susret.

- Nemam ja šta tu da pričam. Svoj privatni život ne iznosim u javnost - rekla  je ona.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji