KENETOV SIN O VEZI SA STARLETOM: Delio sam Staniju sa dva najbolja druga

Šareni, Matija Jelinović i ja smo nerazdvojni, a nju smo imali kad smo hteli. Plaćao sam joj i udovoljavao u svemu, kaže Aleksandar Savatijević

Sin biznismena Radosava Savatijevića Keneta Aleksandar otkriva da je Staniju Dobrojević delio sa još dva druga - Šarenim, kojeg je starleta predstavila kao dečka, i Matijom Jelinovićem, zbog koga je završila na sudu sa Sorajom.

- Moji drugari Šareni i Matija bili su sa njom u periodu kad i ja. Znači, nas trojica, koji smo nerazdvojni, imali smo je kad smo hteli. Imamo nekih tajni u vezi sa njom, ali neću zasad ništa otkrivati - kaže Savatijević i dodaje da nije zadovoljan seksom koji je imao sa Stanijom.

- Sa njom sam bio u kombinaciji. Plaćao sam joj i udovoljavao u svemu jer mi je bilo lepo u njenom društvu, ali takvu devojku nikada nisam ni pomišljao da šetam. Nismo se snimali tokom seksa jer je loša u krevetu. Nije me nešto mnogo seksualno privlačila, ali prijala mi je u nekim trenucima. Ona je bila samo još jedna devojka u nizu u mom životu - rekao je Kenetov mali i dodao:

- U životu sam imao samo jednu ozbiljnu vezu sa Mijom Marković. Ona je jedina devojka koju sam iskreno voleo i koju nisam sponzorisao. Sve ostale su bile nebitne.

Pozvali smo Staniju, koja je oplela po Kenetovom sinu.

- To je tatin degenerik i debil koji preko mene hoće medijsku pažnju. Tačno je da sam iz tog društva bila samo sa Šarenim, dok su Matija i Aleksandar to ljubomorno posmatrali sa stane i mrzeli ga iz dna duše pošto je uspeo da me osvoji. Iako Šareni nije imao para, za razliku od tatinih sinova, koji su se rasipali i udarali po nosu, ja sam ipak izabrala zdravog i normalnog dečka - poručila je Dobrojevićeva.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji