VELJKO I ŠIJANE OPROSTITE ALI IMAMO NOVOG NAJŠMEKERA MEĐU SINOVIMA POZNATIH:

Mediji su ispunjeni tekstovima o Veljku Ražnatoviću ili Mirku Šijanu, a sada imamo novog najvećeg šmekera među sinovima poznatih roditelja.

U pitanju je sin poznatog voditelja Peje i pevačice Zlate, Jovan Pejić Peja. 

Ima isti nadimak kao svoj otac, a još uvek je srednjoškolac i ide u drugu ekonomsku školu. Rođen je u januaru 1997. godine, a verovlaqi ili ne baš on je kum Mirka Šijana.

Peja je populatran voditelj, koji je svoj staž skupljao širom planete. Njegov sin, čime će se baviti, ostaje tajna, ali devojke tvrde da je veliki šmeker i džentlmen. 

Pogledajte njegove slike. 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji