IVAN IVANOVIĆ ĐUS: Alkos sam, probao sam i prodavao maru!

Reper Ivan Ivanović Đus zaprepastio je  sve kada je otkrio da se drogirao i da mu je upravo od ovog opijata preminuo prijatelj.

- Marihuanu sam probao sa 13 godina. Već u srednjoj sa 14, 15, sa društvom sam duvao pre škole, ali oni su uz travu pili i lekove. Onda smo išli na žurke, bilo je tu i droge. Na proslavi Nove godine u jednom klubu se dečko pregutao "eksera" i umro je nasred žurke. I iznose vruć leš iz kluba, a nastavlja muzika. Tu mi se to zgadilo, spid je odneo mog prvog drugara - otkrio je reper i dodao da je preprodavao travu:

- Jedna devojčica u mojoj školi je imala travu jer su joj roditelji bili narkomani. Ja sam to uzeo i sa drugarima odneo kući, a kasnije i preprodavao.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji