ŠOK ! KIJI KOCKAR UGASILI PROFIL NA INSTAGRAMU: Njena objava se pojavila na profilu NJENE mame Nadice! Sve moli... (FOTO)

Pobednica prve sezone rijalitija "Zadruga" i dalje muku muči sa Fejsbukom. Njen profil je uklanjan zbog prijava da je lažan, kao i zbog imena (Kija Kockar) koji se ne slaže sa onim iz lične karte gde piše Kristina Kockar, te će po svemu sudeći morati da otvori novi.

Iako nema Fejsbuk profil, ona je odlučila da se obrati fanovima na toj društvenoj mreži sa molbom - i to na profilu njene majke Nadice Zeljković.

- Nemam profil pa pišem sa maminog. Molim vas da joj ništa ne pišete u inboks! Pliz... - poručila je Kija pratiocima njene majke koji joj neprestano pišu upravo zbog šampionke "Zadruge".

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji