Da li ste ikada čuli za nešto odvratnije? Topalkova žena MAST IZ BUTINA ubrizgala u usta! Sada izgleda OVAKO! (FOTO)

Supruga pevača Milana Topalovića Topalka odlučila je da uradi jedan krajnje neobičan i degutantan zahvat

Pevač Milan Topalović Topalko platio je svojoj ženi Vesni novi izgled. Naime, pevač je iskeširao 1.500 evra za povećanje usana svoje supruge, koje je ona nedavno uradila u jednoj privatnoj klinici u Beogradu. Vesna nije želela veštački materijal, već prirodni, a ta metoda je i najskuplja.

- Reč je o povećanju usana filerom od vlastite masti. Vesni je hirurg uzeo tkivo sa unutrašnje strane butina i prenosom masnih ćelija sa matičnim ćelijama ona je povećala i podmladila kožu svojih usana. Intervencija je trajala oko sat vremena, Vesna je još dva sata provela odmarajući se na klinici, a potom je puštena kući. Sad ne izlazi nikuda dok joj ne spadne otok - otkriva izvor Kurira.

Vesna Topalović nije odgovorila na poziv, pa smo pozvali Topalka, koji je, po običaju, celu priču okrenuo na šalu.

- Jeste, stavljala je nešto u usne, ali ne znam šta. Ne razumem se u te medicinske metode. Znam samo da je sva natekla kao da su je ose izujedale - kratko je odgovorio folker.

Topakova i Vesnina jedinica Helena Topalović (19) pre svoje mame je popunila usne. Ona je sebe novim usnama častila za 18. rođendan.

Evo šta je ona uradila:

Ubrizgala je hijaluron, koji joj je vremenom nestao, pa češće mora da ide na korekciju.

- Helena ima mnogo manja usta nego što ljudi misle. Ona ih na Instagramu malo poveća u Fotošopu - rekla je Helenina prijateljica.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji