ESMERALDA PROPALA: Obožavali ste je u "Esmeraldi", šokiraćete se kad vidite kako danas izgleda

Meksikanka Letisija Kalderon poznatija kao Esmeralda u istoimenoj seriji, bila je uzor mnogim devojkama.

Gledali ste je krajem devedesetih u latinoameričkoj sapunici, a ta uloga devojke koja je od rođenja slepa joj je obeležila karijeru.

Međutim ona je pre nekoliko godina šokiral javnost kada je priznala da se borila sa zavisnošću od droge dok je bila na vrhuncu karijere.

- Bila sam mlada, na vrhuncu karijere, puna novca i sve mi je bilo dostupno. Nepromišljenost i ludost su me zamalo koštali života. Šmrkala sam i kokain, a u to su me uvukli dugogodišnji prijatelji- izjavila je Letisija.

Iz narkomanskog pakla je uspela da se izvuče kada joj je najbolja prijateljica umrla na rukama od predoziranja.

Danas Letisija izgleda bolje nego ikada. Ima dva sina iz dva braka i još uvek glumi u meksičkim sapunicama.

Pogledajte kako danas izgleda čuvena „Esmeralda“.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji