Pevačica se pojavila u školi da pokupi decu, a onda je videla POZNATO LICE i počela da URLIČE: “Uživaš u tome što mi skačeš po mužu?”

Pevačica je pred svim roditeljima napravila skandal kada je u školi videla novu devojku svog bivšeg muža, a onda počela da urliče pred svima.

Kejti Prajs (40), najpopularnija britanska starleta, pevačica, i manekenka potpuno je šokirala roditelje u osnovnoj školi u koju joj idu deca kada je tamo naletela na Mišel Pentekost, novu devojku njenog sada već bivšeg muža Kirana Hajlera.

Iako svet i dalje gleda Kejtine slike sa letovanja sa dečkom, Krisom Bojsonom (koji je u međuvremenu postao bivši), kako pišu tabloidi, kada je u školi videla devojku svog bivšeg muža, izgubila je kontrolu.

Kejti je, naime, krenula da pokupi decu, a kada je ugledala Mišel, počela je da pred svima urliče “Uživaš li u tome što mi naskačeš na muža?”

Roditelji koji su se tu zatekli bili su skandalizovani, a škola je reagovala tako što je starleta dobila zabranu prilaska školi, uz sugestiju da od sada neko drugi dolazi po njih.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji