UČESTVOVALA JE NA "FARMI", BILA JE U VEZI SA OŽENJENIM, A ONDA NESTALA: Evo kako danas izgleda život Gabrijele Pejčev! (FOTO)

Atraktivna pevačica Gabrijela Pejčev privukla je veliku pažnju javnosti učešćem u rijalitiju "Farma" 2015. godine, nakon čega se povukla iz javnosti.

 

Mnogi je pamte po ljubavnoj romansi sa manekenom Radetom Lazićem, ali i zanimnljivim dešavanjima kada je u "Farmu" ušao Semir Džanković, njen oženjeni kolega sa kojim je nekoliko meseci bila u vezi.

 

Po izlasku iz rijalitija objavila je jedan singl, upustila se u vezu sa rukometašem Milošem Medenicom, sa kojim se čak i verila, ali i raskinula istu.

View this post on Instagram

☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️

A post shared by Gabrijela Pejčev (@gabrijela_pejcev92) on

Gabrijela svakodnevno objavljuje svoje fotografije na društvenim mrežama, a moramo priznati da izgleda nikad lepše.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji