DEVOJKA JE PRELEPA, PRIRODNA I PREPAMETNA! Upoznajte ćerku Mire Škorić koja izgleda kao pravi anđeo! (FOTO)

Ćerka Mire Škorić (47), Milica Jeremić (22), student je četvrte godine Medicinskog fakulteta, a nju je pevačica dobila u bračnoj zajednici sa doktorom Vasom Jeremićem, sa kojim je folk zvezda provela nekoliko godina zajedničkog života.

Milica, za razliku od majke, ne voli da se ističe u medijima, a Mira je u jednom intervjuu otkrila više o tome.

"Milica ne voli medije i javni život, ali me podržava u svemu. Kada je bila mala, mogla sam da je prevarim za neko slikanje ili odlazak u TV emisiju, ali sada zaista ne mogu da utičem na njene odluke, donosi ih sama. Uz pomoć porodice sam uspela da uskladim posao sa majčinstvom", rekla je Škorićeva.

Mirina naslednica očigledno je povukla gene na svog oca, Mirinog bivšeg supruga, hirurga Vasu Jeremića, pa Milica posle završenog Medicinskog fakulteta planira da nastavi specijalizaciju na hirurgiji.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji