NAŠE DEVOJKE SE OBLAČE KAO PROSTITUTKE: Izjava poznatog glumca digla javnost na noge! Cela javnost stala na njegovu stranu.

Izjava Nenada Jezdića da su Srpkinje najlepše na svetu, ali da se oblače kao kurve, uzburkala je domaću javnost.

Stav poznatog glumca o oblačenju i ponašanju današnjih devojaka, a koje se neprimereno oblače „jer su muškarci navikli na jeftine i plastične igračke“, podržale su mnoge javne ličnosti, među kojima je i spisateljica Vesna Dedić.

- Deo Srpkinja se oblači tako što sugerišu garderobom da su dostupne. Jedino što mogu da kažem muškarcima je da će to prestati kada se oni budu ponovo ponašali kao pravi muškarci, odnosno da ne očekuju da im se žene nabacuju, jer ovakvo stanje ne valja ni za Srbe ni za Srpkinje - rekla je Vesna.

Isto mišljenje deli i Snežana Savić. Proslavljena glumica i pevačica kaže da su se devojke i ranije, u doba njene mladosti, oblačile smelije, ali da je to neuporedivo s današnjim vremenom.

- Kolega Jezdić je možda bio eksplicitniji, ali, nažalost, u pravu je. Mislim da se devojke oblače i ponašaju ovako jer imaju takve uzore. Njima su idoli pevačice i starlete koje su takav model usvojile od drugih, slavnijih ličnosti iz Holivuda, ali ja mislim da je to pogrešno. Nadam se da će ovaj trend brzo proći, kao što su prolazili i drugi trendovi koji, takođe, nisu bili društveno prihvatljivi - ocenila je Savićeva.

Dodaje da joj je čudna želja današnjih devojaka da toliko liče jedna na drugu.

- U moje vreme bilo je ružno kada neko ima zečju usnu. Međutim, mlade devojke danas idu kod estetskog hirurga da bi imale baš takve usne. Da ne pričam o zatezanju lice i ostalim zahvatima. Ko je još uspeo da zaustavi godine, da ostane večno mlad. Niko, baš niko - zaključila je ona.

Pevačici Maji Odžaklijevskoj dopao se stav poznatog glumca, ali dodala je i svoje mišljenje.

- Što se žena manje otkriva, ona je tajanstvenija i, naravno, to pobuđuje veće interesovanje - rekla je pevačica.

Psiholog Aleksandra Janković ima drugačije mišljenje:

- Ne slažem se u potpunosti s Nenadom. Zalažem se za pravo slobodnog izbora i ne mogu da tvrdim da se devojke oblače kao kurve. Postoje modni trendovi koje jedan deo devojaka prati, a to je posledica MTV diktata. Ne treba uopštavati i govoriti da sve devojke izgledaju nemoralno. Svako treba da nosi ono u čemu se najbolje oseća ukoliko to ne izaziva javni sablazan. I u moje vreme je bilo svega, bio je bunt obući nešto s velikim dekolteom, izazvati šok. Ko god hoće da se obuče provokativno mogao je, može i moći će.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji