"JA SAM SE NJEGA STRAŠNO PLAŠILA!" Ceca je na jednom snimku iz 1996. otkrila šta je stvarno mislila o Arkanu pre udaje

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović 1995. godine udala se za Željka Ražnatovića Arkana.

Ceca je Arkana upoznala kada je imala samo 20 godine, da bi se dve godine kasnije za njega i udala.Nijednog trenutka se nije pokajala zbog te odluke jer je u njemu pronašla ne samo partnera, već i prijatelja i savetodavca. Imala je sreću da je izabrala čoveka koji je znao da je oblikuje, otkrila je jednom prilikom.

Međutim, nije tako oduvek bilo. Davne 1996. godine gostovao je novopečeni par Ražnatović kod pokojnog Minimaksa. Tom prikom Minimaks je upitao Cecu šta je zapravo mislila o Željku kada su se upoznali.

"Ja sam se njega strašno plašila i nimalo mi nije bio simpatičan... Mnogo sam čitala o njemu, tako da sam imala jednu iskrivljenu sliku", rekla je Ceca tada.

Tu svoju priču ponovila je i 20 godina kasnije u jednom intervjuu. Pogledajte:

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji