Viša sila ih razdvojila od dece: Plakaćete zbog emotivne objave Ane Štajdohar i Nikole Demonje (FOTO)

Otkako je postala majka, pevačica Ana Štajdohar ne razdvaja se od svoje dvoje dece, ćerke Nie i sina Lava. Sa njima provodi najveći deo svog vremena, što joj predstavlja pravi užitak, međutim, došao je trenutak da se nakratko rastanu, što je njoj i njenom suprugu veoma teško palo.

Ana i Nikola zakazali su koncert van granica naše zemlje, a kada je došao trenutak da se pozdrave sa svojom decom i odu na put, nisu mogli da obuzdaju emocije.

Pevačicu i saksofonistu stigle su suze pre poletanja sa beogradskog aerodroma, a svoja osećanja nisu krili, već su pratiocima na Instagramu otkrili kako se osećaju.

- Prvo putovanje bez dece. Aerodrom, nismo još ni krenuli... Nedostaju mi - napisala je pevačica na čijem se licu vidi neizmerna tuga zbog toga što je nakratko morala da se odvoji od svoje dece.

View this post on Instagram

Prvo putovanje bez dece...aerodrom, nismo jos ni krenuli... Nedostaju mi!!! ?

A post shared by ANA ŠTAJDOHAR (@ana.stajdohar) on

a

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji