ANABELA ATIJAS POKUŠALA DA PREVARI AMERIČKU AMBASADU: Doživotno joj zabranjen ulazak u Ameriku, Luna ne zna šta se dešava u realnom svetu!

Pevačica i majka Lune Đogani, Anabela Atijas, pokušala je da obmane Američku ambasada u Beogradu kada je umesto radne vize zatražila turistički boravak na mesec dana. Ona je trebala da nastupa i predstavi svoju novu pesmu našim ljudima u Americi, ali i da iskoristi popularnost svoje ćerke koja se trenutno nalazi u rijalitiju Zadruga.

Čim su, međutim, zaposleni u Ambasadi utvrdili da je pevačica nameravala da ih prevari, oduzeli su joj već izdatu vizu i privremeno zabranili ulazak u SAD.

Prema rečima neimenovanog sagovornika, Anabela je planirala da izbegne plaćanje obaveznog poreza na koncerte i zbog togaje umesto radne zatražila turističku vizu, koja se inače i lakše dobija.

Međutim, posle detaljne provere, Anabela je provaljena i sada neće moći nikada više da dobije radnu vizu na američkom tlu.

Podsetimo, Anabela Atijas je punila naslovnice štampe zbog raskida braka i nasilja nad ženama koje je pretrpela od svog muža. 

Luna Đogani nije upoznata sa dešavanjima spolja i sigurno će biti mnogo iznenađena zbog svih stvari koje se dešavaju van rijalitija, odnosno u realnom svetu. 

 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji