MARKO BULAT NAKON SVIH AFERA: Pozitivan sam samo na bensedin!

Nakon afere sa narkoticima, kada je navodno pronađen kokain u njegovom poštanskom sandučetu, pevač Marko Bulat se testirao na drogu i dokazao da u njegovom telu nema nedozvoljenih supstanci.

“Nikada se nisam drogirao, niti ću. Ovaj test pokazuje da sam čist mesec dana unazad, a na Sudskoj medicini pomoću uzorka kose može da se utvrdi da li sam ikad u životu uzeo nešto od droge. E, to ću isto da uradim. Ovaj test je pokazao da nema narkotika u meni, jedino sam pozitivan na bensedin”, otkrio je pevač za Politiku Ekspres.

“Najviše mi je žao majke koja kuka da od sramote ne može na ulicu da izađe, a ja joj kažem da ide uzdignute glave. Naša ćerka Sofija je treći razred, plače jer je zadirkuju deca zbog ovoga”, ispričao je Bulat i dodao da misli da mu ovu aferu smeštaju muškarac i žena koji hoće da ga rastave od supruge Marije.

“Taj muškarac je dao 30.000 evra da se vodi kampanja protiv moje žene. S druge strane, jedna devojka kojoj nisam uzvratio ljubav koristi određenu starletu da mi se sveti.”

Podsetimo, Marija je uhapšena pre nekoliko dana nakon što je uhvaćena kako iz poštanskog sandučeta uzima dva grama kokaina koji su joj dileri ostavili u dva paketa.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji