ANA NIKOLIĆ SE PONOVO BLAMIRA: Šta si htela da kažeš ovom slikom?

Pevačica Ana Nikolić je na društvenim mrežama objavila fotografiju na kojoj je pored svoje stare slike montirala i Kim Kardašijan.

U opisu fotografije napisala je: "U svetu Kardašijanovih budi Ana Nikolić."

Njena objava nije najbolje prihvaćena kod njenih pratioca te su joj poručili da se ne poredi sa Kim jer između njih nema sličnosti ni 1 odsto, pogotovo sada posle porođaja kada ne liči ni trunku na onu staru Anu Nikolić.

Izgleda da Ana misli kako je mnogo bolja od Kim i da omladina treba samo na nju da se ugleda. Možda se malo precenila. Prvo, da smrša kako bi smela da se upusti u bilo kakva poređenja. 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji