BLAM U KVIZU ZNANJA: Pre Parova i Zadruge, Aleksandra Subotić se pojavila na televiziji i šokirala sve svojim neznanjem (VIDEO)

Aleksandru Subotić publika zna kao ćerku fitnes prvakinje i bivše farmerke Ljube Pantović. Svima je takođe dobro poznato da je sa majčinim dečkom Aleksandrom Čabarkapom dobila ćerku.

Ona je po svaku cenu želela da postane poznata i da je neko pozove u bilo koji rijaliti program.

Danas je gledamo u drugoj sezoni rijalitija "Zadruga", a pre nego što je postala deo ovakvih televizijskih formata Subotićeva je učestvovala u kvizu zanja gde se pošteno obrukala.

Aleksandra tako između ostalog nije znala da nabroji kontinente, a pokazala je i da joj matematika nije jača strana.

Pogledajte u nastavku o čemu je reč:

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji