SPREMA SE SPEKTAKL: Ceca i Kija Kockar snimaju duetsku pesmu! HIT U NAJAVI!

Zvuči neverovatno ali nađa najveća muzička zvezda Ceca Ražnatović, odlučila je da na svom novom albumu ima jednu duetsku pesmu sa Kijom Kockar, pobednicom Zadruge.

Ceca je Kiju podržala na kraju rijalitija, pa je i osudila ponašanje Lune koja je nekoliko meseci živela kod nje u kući.

Ovaj put Ceca je otišla korak dalje, pa na ideju Željka Mitrovića i Milice Mitrović, napravljena je duetska pesma za nju i Kiju.

Kija je posle rijalitija postala muzička youtube zvezda, sa više miliona pregleda svojih spotova. Snimila je dve pesme, ali tu ne planira da stane. Sledeći korak je duet sa najvećom srpskom zevzdom.

Kako će to zvučati, ostaje da čujemo i vidimo. Sigurno, hit je u najavi! 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji