ISPOVEST MILETA KITIĆA: “Mogu svako veče da odvedem 10 devojaka u hotel”, to je poražavajuće, one ne misle ni o čemu

Mile Kitić i Marta Savić u braku su više od dve decenije, a isto toliko vremena spekuliše se o Miletovim aferama mimo braka.

Pevač nikada nije direktno rekao da jeste varao ženu, ali je vrlo jasno stavio do znanja da je proša sve i svašta.

– Bilo je tu svega i svačega. Nisam ja nikad imao vezu, ali, jebiga, svuda lepe cure oko mene. Zezamo se.

 Sećam se jednom Marta dolazi, a ja sa tri devojke sedim, grlim ih, slikamo se… -počeo je Mile.

– Glupo je da pričam da li sam je prevario ili nisam. Ali bilo je tu dobrih žena, svakakvih. Zna to ona.

Logično je da ne bi mogla da podnese da ne zna da sam bio s nekom, ali je svesna svega, i ona je u kafani kao i ja. Vidi ona šta rade kolege koje su možda čak i povučenije od mene. Pretpostavlja i sumnja u to da sam možda nekad poleteo s nekom nakratko, skrenui sa puta. Ali uvek se vratim – iskreno je rekao Mile

Međutim, reči koje su najviše “zaparale” uši odnose se na mlade devojke sa kojim se Kitić susreće iz nedelje u nedelju. Kako kaže, spremne su na sve, i to ne zbog para, već zato što je pevač.

– Mnoge od njih ne razmišljaju ni o čemu. To nije prirodno. Ja svako veče mogu da odvedem i deset lepih devojaka u hotel a to je poražavajuće.

One mene hoće jer sam pevač, a ne zbog para. Naravno da mi kao muškarcu u godinama to imponuje, ali nije normalno i nije realnost – rekao je Mile.

S tim u vezi, ne treba da čudi što čuva brak sa Martom o kojoj ima samo reči hvale.

– Marta me razume i podržava. Zna da je nikada ne bih ponizio, zapostavio ili ostavio zbog druge.

Ona je na prvom mestu moj prijatelj i majka mog deteta. Ali i moj vetar u leđa. Kada su me pljuvali bila mi je podrška.

Brine o mojoj karijeri, da nema nje ne bih ovoliko trajao. Brine o mom imidžu. Ona mi je rekla da probušim uvo i istetoviram Elenino ime – rekao je folker.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji