STRAŠNA SAOBRAĆAJNA NESREĆA! Učesnica PAROVA teško povređena u sudaru sa KRAVAMA! Doktori ne mogu ništa da kažu

- Milicini roditelji su preminuli pre nekoliko godina. Ona je čim su je izvadili iz automobila vrištala da je niko ne dira, jer hoće da ide kod svoje majke - izjavio je Miličin prijatelj Nikola Lakić.

Bivša učesnica "Parova" Milica Smiljanić nalazi se u veštačkoj komi nakon što je zadobila teške povrede u saobraćajnoj nesreći u Mošorinu, u blizini Šajkaša, kada je svojim automobilom naletela na dve krave.

Nikola Lakić, takođe nekadašnji učesnik "Parova", je otkrio kako je došlo do nesreće.

- Milica je vozila svoj automobil po Mošorinu, a zatim je naišao komšija čije su krave izletele na put. Milica je udarila u kravu koja joj je smrskala čitav automobil. Jedva su je izvukli. Milici su roditelji preminuli pre nekoliko godina. Ona je čim su je izvukli iz automobila vrištala da je niko ne dira, jer hoće da ide kod svoje majke - izjavio je Lakić.

Miličina drugarica Željka Rađenović kaže da je svakodnevno obilazi u bolnici.

- Svakog dana sam sa njom. Ona je u kritičnom stanju, u komi je već osam dana. Uskoro će joj operisati vilicu. Ja sam nju čuvala i kada je bila mala, dok su joj roditelji radili. Mnogo je volim i nadam se da će se izvući iz ovog košmara. Ipak, stanje je nepromenjeno i lekari ne žele da prognoziraju šta će biti sa Milicom - ispričala je Željka Rađenović.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji