RAŽNATOVIĆIMA PRETI ODMAZDA: Veljka i Anastasiju juri crnogorska mafija! (FOTO)

Anastasijin dečko Kostadin Terzić, sin Zvezdana Terzića, priveden je pre dva dana u Budvi zbog nasilničkog ponašanja, nakon što je pretukao stražara gradilišta buduće luksuzne zgrade, preneli su crnogorski mediji.

Pre incidenta Ražnatovići su sa mladim Terzićem bili u provodu u jednoj budvanskoj diskoteci, kako bi, iz sada nepoznatih razloga, neposredno nakon incidenta otputovali za Moskvu.

Postavlja se pitanje zbog čega su Ražnatovići odlučili da tom brzinom otputuju za Moskvu i spekuliše se da su izvrgnuti raznim pretnjama, kakvima je Veljko bio na udaru prošle godine.

Podsetimo, nakon tuče koja je prošlog leta izbila u budvanskoj diskoteci, a u kojoj je pretučen sin Goce Božinovske Mirko Šijan, u policiji su saslušavani i Mirko i Veljko Ražnatović koji je bio s njim u društvu.

Njima je, prema pisanju medija, naređeno da zbog bezbednosti napuste Crnu Goru u roku od 24 sata, a oni su to i učinili.

Naime, posle obračuna u noćnom klubu, usledile su ozbiljne pretnje o čemu je obaveštena i policija, a u koje je možda bila upletena i crnogorska mafija.

Policija je nakon toga sinovima poznatih pevačica savetovala da idu kući iz bezbednosnih razloga. Garantovano im je da će imati pratnju do aerodroma i da je najbolje da odu da bi se smirile strasti. 

Ako ne zaboravimo ko su roditelji ove dece, možemo da pretpostavimo da su zaista izloženi svakodnevnim opasnostima, a pogotovo nakon ovakvih incidenata.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji