SAŠA MATIĆ ŠOKANTOM IZJAVOM UVREDIO KOLEGE: Nas četvorica smo zvezde, ostali su DRUGA LIGA!

 Poznati pevač Saša Matić poznat je kao jedan od najboljih folk pevača sa naših prostora.

Ipak, pevač uopšte nije skroman po tom pitanju, te smatra da je on jedan od retkih velikih domaćih zvezda

Njegovo mišljenje moglo bi da ga košta dobrog odnosa sa ostalim pevačima.

Pevač Saša Matić je nedavno u prijateljskim krugovima izjavio nešto što bi moglo da ga košta dobrih odnosa sa mnogim kolegama:

– Bilo je nas nekoliko, muzičari uglavnom kada je Sale izjavio da su jedine prave zvezde na našim prostorima on, Zdravko Čolić, Haris Džinović i Oliver Dragojević, dok su ostali “druga liga”. I to je nekoliko puta ponovio.

– Ne znam da li je to prvi put rekao, ali reklo bi se da jeste jer je delovalo kao da je to njegov stav. Pitanje je da li to znaju ostale njegove kolege, poput Ace Lukasa i drugih – prepričao je izvor za Pink.rs.

Kako će reagovati njegove kolege na ovu izjavu, ostaje da se vidi….

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji