U GLUVO DOBA NOĆI: Kajin muž doleteo da je iznenadi, a evo šta je zatekao u stanu! Nije mu se nadala

Pevačica nije mogla ni da sanja da će joj u gluvo doba noći na vrata zakucati suprug, koji je nenajavljeno doputovao iz Brisela.

Katarina Ostojić Kaja već neko vreme boravi u sprskoj prestonici bez supruga Džuniora Džeka koji, inače, živi u Briselu. Budući da je razdvojenost učinila svoje, poznati didžej došao je u iznenadnu posetu svojoj dragoj.

On je spakovao kofere i iz Brisela doputovao na samo jedan dan, kako bi video i poljubio pevačicu i odmah sutradan se vratio u Belgiju. Kada se pojavio na vratima njenog stana, ona je bila zatečena!

Kaja ni u ludilu nije mogla da sanja da će Džunior doći čak do Beograda samo da bi je video, a šok je bio još veći budući da ju je probudio i zatekao u pidžami.

Posle prvobitnog šoka, ona se sa svojim dragim dogovorila oko toga na koji način da najbolje iskoriste kratko vreme tokom kojeg će biti zajedno, pa su se odlučili za ručak na Kalemegdanom i šetnju centrom Beograda.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji