Rasturila je jednu od najjačih veza u rijalitijima, a danas niko ne zna gde je i šta radi (VIDEO)

Jelena Stožinić je bivša srpska manekenka koja je popularnost stekla učešćem u trećoj sezoni rijalitija Farma.

Jelena je 2003. godine pobedila na izboru za mlade manekenke, nakon čega je sa samo 14 godina otišla u Milano.

U ovom italijanskom gradu započinje karijeru, da bi na kraju ponela i odeću svetski poznatih brendova u Parizu i Njujorku.

Ona se 2010. godine pojavila na imanju u Lisoviću, a njeno učešće obeležile su brojne svađe.

Njeno učešće na Farmi obeležilo je i to što je stala između Katarine Živković i njenog tadašnjeg dečka Baneta Jankovića, koji nije mogao da odoli čarima atraktivne manekenke.

Manekenka je posle učešća na Farmi potpuno nestala sa javne scene.

Jelena se 2012. godine udala za fudbalera Darka Dunjića, a već sledeće godine dobili su sina Teodora. Jelena je čak otvorila i školu manekenstva, ali od izlaska sa Farme se povukla iz medija.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji