BIVŠA MODELSICA OTKRIVA: Ovo je istina o našim klijentima!

Iz grupe su je izbacili jer je prekršila pravilo i govorila o svom dečku, a sada je bivša članica grupe Models, Ružica Veljković, odlučila da otkrije sve priče o navodnoj elitnoj prostituciji.

Izjava menadžera grupe Models Milana Vrbića da članice ove grupe ne smeju u javnosti da se pojavljuju sa momcima zbog klijenata zaintrigirala je javnost koja se zapitala o kakvim klijentima je reč.

I ne samo to, već je ova izjava probudila sumnju da se članice ove grupe bave prostitucijom. Bivša članica ove grupe Ružica Veljković za portal Pulsonline otkriva da li je ta sumnja opravdana.

– Mi nismo imale nikakve klijente, to je glupost! Moj bivši menadžer Milan Vrbić se nije lepo izrazio. Mi smo samo radile kampanje za druge, tu se se podrazumevaju kompanije, a ne klijenti u tom smislu kako su drugi shvatili. Ali mi, devojke, nikada tokom rada u grupi Models nismo upoznale nijednu osobu koja ima veze sa nekom od kompanija već samo odradimo fotografisanja. U tom periodu kada su trajale kampanje, nismo smeli da u medijima odvlačimo pažnju na neke druge stvari, kao što su veze sa momcima. Samo smo mogle da pričamo o poslu. To je jedini razlog. Ja sam otkrila vezu sa tadašnjim dečkom i tada sam prekršila dogovor i zato sam bila izbačena iz grupe. Ne postoje tu nikakvi klijenti- pojasnila je Ružica.

Bivša članica ove ženske grupe se požalila da život modela uopšte nije lak, kako mnogi misle.

– Život nas modela je mnogo težak i mukotrpan. Postoje jaki treninzi, izgladnjivanja, potrebno je mnogo rada i truda da bih neko prepoznao kvalitet jednog od miliona modela, ali pravog modela. Mnogo se radi. Neki misle da je lako samo stati i pozirati, ali to je jako teško, jer tu mora i da se glumi, da se prave razni izrazi lica kada se snimaju reklame ili spotovi. Treba raditi naporno ceo dan od jutra do sutra. Zato se mi pravi modeli razlikujemo od običnih devojaka. Ne poričem da tu ima prostitucije. Znam da ima dosta devojaka koje to rade, ali njima je modeling samo paravan za ono što rade u životu- navela je Ružica u izjavi.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji