OVO JE PRAVA ISTINA O JELENI KRUNIĆ: Igračica ostala na ulici. Prokockala sve pare, nema gde da živi!

Aktuelna učesnica Zadruge vratila se kod roditelja u Čačak neposrednio pred ulazak u rijaliti jer nema novca da plati stan u Beogradu

Plesačica Jelena Krunić zapala je u finansijsku krizu, pa je otkazala stan u kojem je živela kao podstanar i vratila se kod roditelja u Čačak, a kad dođe u Beograd, spava kod klaberke Tamare Ðurić. To je i jedan od razloga zašto je ponovo ušla u rijaliti. 

Krunićka je u Zasdrugu ušla bez ugovora o honoraru, a kako nakon završetka prošlog rijalitija nije dobila poslovne ponude, bila je prinuđena da se vrati u rodni grad.

- Ona je otkazala stan još pre ulaska u rijaliti pošto su vlasnici zahtevali da im isplati nekoliko kirija unapred, za onoliko meseci koliko će biti u Zadruzi, a ona nije imala novca. Nažalost, bez žute banke izašla je i iz Zadruge 1, poslovni angažmani po klubovima su joj propali, pa se vratila kod roditelja. Mene je tada zvala da joj pozajmim pare, bukvalno nije imala ni za kartu do Čačka, bila je očajna. Sve je to jako tužno jer je Jelena ranije prilično dobro zarađivala od igranja, mogla je sebi da kupi stan u Beogradu. Međutim, sve je prokockala na gluposti, a kakve su to gluposti ja ne bih da otkrivam, mislim da je svima jasno - ispričala nam je Jelenina drugarica, koja je zamolila da joj ne pominjemo ime.

Jedina koja je Krunićevoj pomogla jeste Tamara Ðurić, koja ima razumevanja za tešku materijalnu situaciju svoje drugarice.

- Ne znam da li Jelena ima novca ili ne, ali tačno je da je prespavala kod mene nekoliko puta. Nas dve smo drugarice, mnogo je gotivim i volim, vežu nas zajedničke uspomene i kod mene uvek može doći - rekla nam je Tamara Ðurić.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji