UZ PSIHOLOGA, PSIHIJATRA I DOSTA ALKOHOLA SVE SE REŠI! Nemeš o propalom braku s Marijanom: Više ne pričamo NI PREKO TELEFONA!

Mladi muzičar Nikola Nemešević Nemeš pripada prvom ljubavnom trouglu iz rijalitija o kojem je brujala čitava javnost. Naime, on je u "Velikom Bratu" započeo vezu s udatom Marijanom Čvrljak, nakon razvoda opet Kovačević, koju je par nakon raznih poteškoća krunisao brakom.

Ipak, ni njima se nije dalo pa su se razveli, a kako se navodi, više nisu niukakvom kontaktu.

"Nisam mogao da budem u gužvi. Srećom, uz psihologa, psihijatra i dosta pića sve se reši", rekao je on.

Nemeš smatra da za kontaktom nema nikakve potrebe.

 

"Nema potrebe za time, ali nismo se rastali u zloj krvi", istakao je, pa nastavio: "Promeni se čovek, nije to tako retko. Negde usput očekivanja od života postala su nam skroz drugačija, a to je onda loša podloga za budućnost. E, bolje dobar razvod nego loš brak", zaključio je.

Inače, i danas ga čest opozivaju u rijalitije, iako on sve pozive odbija.

View this post on Instagram

#summerinthecity

A post shared by ɴᴇᴍᴇš (@nemesh.boban.dzunglica) on

"Evo uspešno odbijam pozive za sve moguće rijalitije već sedam godina. To je sve otišlo do đavola, više ništa nije tabu, mislim da se samo čeka ubistvo u rijalitiju", rekao je, pa priznao da je njemu po izlasku paranoja bila ogroman problem.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji