MISTERIJA TELEFONA DARKA LAZIĆA: Mobilni aparat nije pronađen posle udesa, sumnjaju da ga je neko stavio u svoj džep i čeka pravu priliku...

Danima se u medijima provlači nesreća Darka Lazića i spominju razni detalji vezani za ovog pevača.

Ipak, neke najstinije tajne i dalje ostaju misterije na koje i pevač nema odgovore, a može mu se vratiti kao bumerang, da još više unesreći pevača.

Naime, NIKO NE ZNA GDE SE NALAZI TEELEFON DARKA LAZIĆA!

Tokom stravične saobraćajne nesreće koju je doživeo, pevača Darka Lazića su morali da vade vatrogasci, dok su njegove lične stvari bile rasute po njivi.

Mnogi sumnjaju da je Darko Lazić kontrolu nad automobilom izgubio baš u trenutku dok je gledao u ekran mobilnog telefona. Svi znaju da je ovaj put poznavao savršeno, svaku krivinu, pa mnogi smatraju kako nije ni gledao u put, već baš u mobilni telefon.

Međutim, mobilni telefon nije pronađen. 

Darku Laziću je to mnogo teško palo iz razloga što je u telefonu bio ceo njegov privatan život.

Pored spiska svih dužnika sa ciframa koliko mu duguju i kontakata sa menadžrima klubova širom Evrope, na telefonu je bilo i mnogo snimaka koje Darko ne bi smeo da pusti u javnost.

Zbog jednog takvog snimka je već nastao haos, kada su svi videli Darka kako unosi u nos izvesnu belu supstancu. 

Darko je izuzetno teško reagovao na informaciju da mu je nestao telefon, pa možemo samo i pomisliti šta je bilo sve u njegovoj memoriji.

Telefon je tražila i policija, neposredno posle uviđaja, kao i rodbina koja je ubrzo došla. 

Pretražena je cela okolna njiva na kojoj se dogodio udes, ali telefonu nije bilo traga.

Mnogi sumnjaju da je telefon pronašao neko i stavio ga u svoj džep, pa samo čeka trenutak da proda medijima izvesne snimke. Po zakonu Srbije, to je krivično delo skrivanja dokaza, tako da bi zbog toga trebalo da usledi zatvor. 

Darko i njegova porodica su uznemireni zbog svega, a kako izvor navodi, uznemirena je i Ana Sević jer zna da Darko poseduje njihove privatne snimke na kojima je ona obnažena. 

Svi očekuju rešenje misterije telefona Darka Lazića.

Folk pevač Darko Lazić nije bio vezan sigurnosnim pojasom zbog čega je i zadobio teške povrede nakon što je njegov auto skrenuo sa kolovoza u livadu i prevrnuo se nekoliko puta.

Nakon što je pevač zbrinut, urađene su analize krvi i urina u KBC-u Zemun kako bi se proverilo da li je bio pod dejstvom nedozvoljenih supstanci.

- Udes se dogodio na ulazu u njegovo selo Brestač, on se vraćao kući. Još ne znam koji su uzroci nesreće, policija radi na tome. Ne znam da li je bio pod dejstvom alkohola. Moguće je da je samo bio umoran pa je zaspao, imali smo naporan vikend, bili smo u Švajcarskoj i Nemačkoj - rekao je  Darkov prijatelj i menadžer Miljan Vračević.

Nakon nesreće pevač je u teškom stanju prebačen u KBC Zemun gde je zbog povreda glave pričao nepovezano. Tom prilikom je direktor KBC "Zemun", dr Dragoš Stojanović rekao da se pevač nalazi na intenzivnoj nezi i da je životno ugrožen.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji