OVU SLIKU DARKO LAZIĆ DRŽI PORED KREVETA: Gleda ceo dan u njega i Lorenu, plače i pita se šta mu se to dogodilo (FOTO)

Darko Lazić i dalje ne može ustane iz kreveta, a Ana Sević, njegova zakonita supruga, i dalje nije dovela ćerku Lorenu kako bi videla svog oca. 

Zbog toga Darko je veoma depresivan i čeka dan kada će ponovo videti svoje jedino svetlo iz ovog mračnog tunela, jer i sam pevač zna da ga pakao čeka tek po izlasku iz bolnice. 

Mediji vrše ogroman pritisak, svaki dan se pojavljuje po nekoliko lažnih članaka o Darku Laziću, a pevač drži samo jednu sliku pored svog kreveta i po ceo dan gleda u nju. To je fotografija sa njegovom ćerkom, koja pokazuje svu njegovu ljubav, ali i postavlja mu pitanje kako je mogao postati toliki idiot. 

Darko Lazić čeka da izađe iz intezivne nege i predje u apartman kako bi video svoju ćerku. Njegovo lečenje će biti dugotrajno, pa doktori smatraju kako će biti potrebno i nekoliko meseci da prođe kako bi izašao iz bolnice. Pored toga, očekuje ga i suđenje zbog izazivanja javne opasnoti i saobraćajne nesreće, zato što je vozio bez vozačke dozvole itd itd. 

Sve to stvara dodatni pritisak u njegovoj glavi koja se bori protiv zavisnosti i depresije. 

Podrška za Darku Laziću, da izađe jednom iz ovog pakla jači nego ikada pre. 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji