MAMA I TATA STVORILI NJENO MALO CARSTVO: 12 slika koje pokazuju da i ljubav iz rijalitija može biti ona prava, najveća (FOTO)

Takmičenje u rijaliti šou-programu Survivor, folk pevač Nikola Rokvić (25) i manekenka Bojana Barović (27) pamtiće zauvek jer ih je uzbudljiva jednomesečna avantura na Filipinima sasvim neočekivano i emotivno zbližila. Samo nekoliko sedmica nakon povratka iz dalekih azijskih predela, njih dvoje su nastavili svoju vezu na daljinu, budući da Nikola živi u Beogradu, a Bojana je trenutno u svom rodnom Novom Sadu.  Ipak, od početka oktobra veza će im biti konstantno izložena iskušenjima jer Nikola putuje u Kanadu na višenedeljnu turneju, dok će se Bojana vratiti svoj manekenskoj i glumačkoj karijeri u Sjedinjenim Američkim Državama. 

Pevač Nikola Rokvić i manekenka Bojana Barović nedavno su se ostvarili u ulozi roditelja. Njihova porodica postala je bogatija za devojčicu Leonu, a mladi roditelji ne kriju da uživaju u svim čarima roditeljstva, piše Lisa.

Bojana se porodila u Americi, a tek nedavno vratili su se sa ćerkom Leonom u Srbiju.

Mladi par često na društvenim mrežama deli porodične trenutke sa svojim obožavaocima. Ovog puta pokazali su kako su uredili sobu za svoju ćerkicu Leonu.

Baloni, ukrasi od cveća i nežne boje čine Leonionu sobu pravim kutkom za princezu.

"Ono kad imaš talentovanu kumu pa je cela bubicina soba ručnim radom ukrašena", napisala je Bojana

Kroz ovih 12 slika možemo se uveriti koliko ovaj jedini par koji je opstao iz rijalitija uživa sa svojom bebom i prolazi kroz najlepši period u svom životu.

Soba male bebe je njihov svet, njihov dvorac... 

A majka Bojana voli da ruši tabu teme, pa svoje dete prikazuje u različitim svakodnevnim životnim situacijama kroz koje prolaze sve majke

A onda dođe ono najlepše, porodični praznici.. 

Ili tata, kada odluči da svoju mezimicu izvodi na kulturna dešavanja.. 

A sreće je uvek puno, što se vidi na svakoj njihovoj fotografiji. 

Ne zna se ko je srećmniji, da li mama ili tata...

Dokaz da i ljubav iz rijalitija može biti ona prava... 

Sve dok su pravi i normalni roditelji... 

Dete će biti uvek lepo, nasmejano i veselo. 

A na kraju će zaspati kod tate na ramenu... 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji