UŽIVA U SVAKOM TRENUTKU OČINSTVA: Pogledajte u 10 slika koliko je Ognjen Amidžić dobar otac! (FOTO)

Danijela Dimitrovska kaže da ona i Ognjen Amidžić do sada nisu došli u fazu da pomisle na razvod i da im brak nikada nije bio ozbiljno poljuljan. Ipak, ona tvrdi da njen brak nije idealan, ali da se ne razlikuje od ostalih.

"Kriza nije bilo, ali u svakom braku postoje svađe, trzavice, ali ništa što može ozbiljno da ugrozi naš brak. To su neke svakodnevne gluposti, ko je šta obavio, nije, ostavio stvari negde usput, ko ide po Matiju... Kao i kod svih ostalih parova", kaže iskreno Danijela i dodaje da u njihovom odnosu nema mesta za ljubomoru.

Ona je otkrila i to da kada Ognjen i ona zajedno izađu u noćni provod najčešće biraju neki dobar restoran, a ne libe se ni da popiju koju više.

"Zavisi od atmosfere i od društva. Ne izlazimo često, ali kada nam se ukaže prilika, volimo da se opustimo. Živi smo ljudi, kao i svi ostali", iskrena je Danijela. Njen i Ognjenov sin sada ima pet godina i trenutno ima hobi koji ga u potpunosti ispunjava i veoma raduje.

"Matija je super, trenira plivanje, fokusiran je na to. Uživa još malo, pošto će uskoro da krene u predškolsko. Kada mu se spomene škola, nije baš nešto oduševljen, ne znam ko mu je rekao da škola nije neko lepo mesto. Ja se trudim da ga razuverim", kaže mlada mama i dodaje da joj manekenski posao ne nedostaje:

"Ja sam to radila dovoljno, onoliko koliko sam želela, ostvarila ono što sam želela, sada veću satisfakciju imam u uspehu svojih modela koje sada ja formiram i čije karijere pravim", kaže Dimitrovska.

Pogledajte u ovih osam slika koliko Ognjen Amidžić uživa u odrastanju svog sina!

Malo liči Matija na svog oca, zar ne? :)

Ali i na majku, kada je ljuta....

A ranije, tata je znao i mnogo umoran da drži dete u naručiju.

A vremenom je dete raslo... 

Skroz nasmejana porodica.

I dete je postajalo sve starije... 

Samo se nadamo da nikada neće gledati očeve emisije!

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji