ŽELJKU MITROVIĆU TREBA STRUČNA POMOĆ, IMA LI KO DA GA ZAUSTAVI?! Maćić statusom o vlasniku Pinka usijala Fejsbuk!

Ovo sa otvorenim pismima poprima razmere ljudske katastrofe! Samo čekamo da opali po familiji! Možda ga opet truju pa otud sumrak razuma. Zna li iko gde se gasi Željko Mitrović?, napisala je na svom Fejsbuk profilu Jelena Maćić, make-up majstor i perjanica kritičarskog duha na srpskim društvenim mrežama.

Bez dlake na jeziku, kao i uvek, Maćićeva se javno zapitala:

"Kakvo li sredstvo za smirenje piju oni mučenici koji su prinuđeni da te sastave na nivou nadrkanog tinejdžera čitaju svaki božji dan? Ima li ikog da ga zaustavi u tom ludilu?

Kratko vreme je bilo komično ali više nije! Ne ulazeći u njegov lik i delo, ljudski osećam potrebu da skrenem pažnju na njegovo mentalno stanje. Tom čoveku treba stručna pomoć i verovatno boravak u ustanovi zatvorenog tipa.

Ima li iko da mu pomogne ili nastavljamo propast da pratimo uživo? Kraj njegove medijske vladavine se bliži i on to upravo ovim ludostima potvrđuje.

Ali bar neko dostojanstvo u svemu mora postojati.

Jbg...ne zna on šta je to."

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji