DARKO LAZIĆ POSTAJE SVESTAN SITUACIJE: Dok leži u bolničkoj postelji sluša samo jednu pesmu (VIDEO)

Svima je poznato stanje pevača Darka Lazića i španska serija koja se odigrava trenutno oko njegovog života.

Stanje pevača je trenutno stabilno i očekuje se uskoro da stane na noge. Svakakve laži smo mogli pročitati u medijima o trenutnom njegovom zdravstvenom stanju, ali lje istina samo jedna - Darko Lazić je dobro i uskoro se očekuje njegov otpust iz KBC Zemun.

Za sve to vreme, dok leži u bolničkoj postelji, Darko ima vremena da razmisli o svim svojim postupcima i kako je nekoliko puta bio na ivici smrti. 

Ovo je njegova poslednja šansa da se izvuče i prevari svoju sudbinu. 

Svi prijatelji su uz njega, a njemu je stalo do svih poruka koje šalju njegovi fanovi.

A dok leži u bolničkoj postelji, Darko Lazić sluša samo jednu pesmu i ni jednu više. U pitanju je nova pesma Saše Matića koju je spremio za seriju Ubica mog oca, a pod nazivom Rastanak. 

"Samo dragi bog je znao kakvu mi je sreću dao, kao nikad nikom pre", početni su stihovi ove pesme. Imao je Darko sreće ovaj put, definitivno. 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji