NE ZAUSTAVLJA SE: Darko Lazić smuvao medicinsku sestru iz KBC Zemun!

Da li neko zna gde se gasi Darko Lazić? Izgleda, i pored silnih novinarskih natpisa kako će se od sada smiriti, kako će posle saznanja da mu je verenica trudna razmisliti o svim svojim bivšim postupcima, ipak i dalje ne želi da stane sa turbulentnim životom.

Darko Lazić se smuvao sa medicinskom sestrom koja je radila treću smenu prethodne nedelje! 

Ovu vest su potvrdili zaposleni u ovoj državnoj instituciji, a kojoj se dotična sestra hvalila. Ona je uhvatila svoj trofej, a šta ostaje Darku Laziću?

Mnogi su sumnjali da neće izdržati u apstitenciji vreme provedeno u bolničkoj postelji. Malo razočaran, posle saznanja da mu je verenica trudna i da ponovo mora prestati sa momačkim životom, uputio je nekoliko komplimenata sestri dok je primao noćnu terapiju. Naravno, sestra je vrlo dobro znala ko je Darko Lazić i da predstavlja izuzetan ulov za nju, tako da se tu poznati pevač nije zaustavio.

Šta će reći roditelji Darka Lazića na nove uspehe njegovog sina? Oni su poverovali da će se promeniti, međutim...

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji