ANASTASIJA SE POHVALILA: Imam nove cipele! A cena - boli glava

Anastasija Ražnatović (17), ćerka Svetlane Ražnatović, nema običaj da se na društvenim mrežama hvali skupocenim stvarčicama, ali ovog puta sve je iznenadila.

Naime, postavila je fotografiju svojih novih sandala. Očigledno je da je oduševljena njima, ali oduševila je i svoje pratioce na Instagramu koji su ostavili brojne komentare.

Neki su nagađali cenu cipela, dok su je drugi hvalili i branili da svako ima pravo sa svojim parama da radi šta želi.

Inače, cena ovih sandala je 1.115 evra. Podestimo, Anastasija je nedavno postala i zaštitno lice jednog modnog brenda i počela da zarađuje za sebe.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji