Print this page

ZANELA JE SVETLA VELIKOG GRADA Aleksandra Prijović (20) još nije završila srednju školu!

Pevačica Aleksandra Prijović (20) za takmičenje „Zvezde Granda“ prijavila se kao srednjoškolka i zbog pevanja napustila školovanje.

Kako je nakon šoua njena karijera krenula uzlaznom putanjom, pevačica je prešla na vanredno školovanje, da bi ga na kraju potpuno zapostavila.

Naime, Prijovićeva je išla u Srednju tehničku školu, a kada je rešila da se bori za titulu zvezde „Granda“, brojna snimanja su je onemogućila da kao ostala deca prisustvuje nastavi. Ipak, takmičenje se završilo, a ona je već izgradila ime na estradnom nebu, ali srednju školu još nije završila.

"Aleksandra je bila solidna učenica, ali je uvek više zanimalo pevanje od škole. Već sa 14 godina pevala je na svadbama i bilo je pitanje trenutka kada će se probiti u medijima. Ubrzo se prijavila za „Zvezde Granda“ i tada je potpuno zapostavila školu. Kada je opomenuta da ne može toliko da odsustvuje s nastave, ona se prebacila na status vanrednog đaka. Tada je imala rok u kojem je trebalo da završi školu do januara 2015. godine, ali ona to još nije učinila", govori izvor blizak pevačici.

"Svakodnevna snimanja, nastupi i putovanja oduzimaju joj previše vremena, tako da preostalo vreme koristi za uživanje i odmor, jednostavno, ne stiže da se bavi školom. Ipak, ukoliko ne završi srednju, ostaće na obrazovanju osnovne škole, što je u današnje vreme sramota, kada postoje svi mogući uslovi za školovanje, a deca masovno završavaju fakultete. Nadam se da će se opametiti i posvetiti se obrazovanju, koje će joj, sigurno, značiti u životu", rekao je izvor.

"Mnogo radim, ali ću uskoro i to rešiti", rekla je Prijovićka.

Prijovićka je trenutno trudna u braku sa Filipom Živojinovićem, sinim Bobe Živojinovića i posinkom Lepe Brene.